București, 30 Noiembrie 2019

Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, după victoria cu Iași: Am fost convins că vom câștiga meciul

../Imagini-008-2019/Dinamo-Iasi-1-0

Dinamo obține toate punctele puse în jocul disputat vineri, pe stadionul din Ștefan cel Mare, cu Politehnica Iași și speră să prindă un loc de play-off. După victoria cu 1-0, autorul golului Perovic, din minutul 48, Dinamo ocupă prima poziție al grupului de echipe din play-out (loc 7), cu 25 puncte, în timp ce Politehnica Iași, cu 22 puncte, ocupă locul 9, cu șanse minime de a ocupa un loc de play-off.

Mijlocașul echipei Dinamo, Dan Nistor este coautorul golului marcat de Perovic, executând perfect centrarea din fază fixă, pentru reluarea cu capul a acestuia.

Cea mai mare ocazie de gol, a aparținut tot dinamoviștilor, prin Deian Sorescu, în minutul 80, atunci când din centrarea lui Gabriel Moura, a reluat cu capul aproape perfect, mingea nimerind vinclul porții lui Rusu.

Dinamo a meritat victoria, a jucat prudent, mai ales în faza de apărare, nepermițând ieșenilor să-și creeze faze periculoase de poartă și se poate spune că se observă și amprenta pusă de tehnicianul Dusan Uhrin, în jocul echipei.

Antrenorul echipei Dinamo, Dusan Uhrin, a declarat după victoria cu Politehnica Iași, la televiziunea Digi, următoarele: „A fost un meci dificil, pe care l-am început destul de greu, n-am jucat prea bine. Deabia după 60 de minute am început să jucăm mai bine. În prima repriză, nu a mers tranziția din apărare în atac, n-am reușit să ne creăm ocazii. Am fost convins că vom câștiga meciul. Deja se cunoaște lipsa lui Fabbrini, după o perioadă mai lungă, dar cred că va reveni curând. Mâine ne vom relaxa și vom pregăti meciul din etapa viitoare.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Constantin-Budescu

 

Citește și: Budescu, înaintea ultimelor meciuri de calificare la EURO 2020: Suntem concentrați să obținem 4 puncte

Aflat în cantonamentul Echipei Naționale de la Mogoșoaia, pentru ultimele două meciuri ale preliminariilor EURO 2020, cu Suedia...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X