Antrenorul ȚSKA Sofia, Stoycho Mladenov, a fost lovit cu bulgări de zăpadă

Derby-SofiaBucurești, 30 Octombrie 2014. Oficialii de la ȚSKA Sofia și rivalii lor de la Levski, au fost implicați într-un mic incident, ca urmare a aruncării cu bulgări de zăpadă, în meciul disputat sâmbătă și încheiat cu 3-0 pentru ȚSKA.

Antrenorul ȚSKA Sofia, Stoycho Mladenov, a decis să aducă dovezi medicale pentru a sprijini cazul său, precum că el ar fi fost grav rănit de un bulgăre de zăpadă aruncat în timpul derby-ul bulgar de sâmbătă, conform cotidianului Guardian.

Mladenov, acuzat de rivali după incident, că s-a prefăcut atunci când a căzut lovit de bulgărele de zăpadă, a declarat inițial presei locale că va trimite un document medical la Federația Bulgară de Fotbal, pentru a dovedi că el a fost rănit. Cu toate acestea el a optat acum pentru a merge mai departe, spunând: "Eu sunt un om de onoare, iar cazul este închis pentru mine"

În vârstă de 57 de ani, Mladenov a condus ȚSKA la ultimul lor titlu în 2008, sa prăbușit pe pista de atletism din jurul terenului după ce a fost lovit de un bulgăre de zăpadă aruncat de suporterii de la rivala Levski Sofia, forțând arbitrul să oprească jocul pentru câteva minute.

Mladenov a primit sprijin de la Dr Tsvetanka Yanakieva, un specialist medicina sportiva, care a declarat presei locale: "Bulgărele de zăpadă poate fi o armă. Mladenov a fost lovit puternic în cap. De ce a căzut Mladenov la scurt timp după lovitură? E ca atunci cand esti lovit la cap poți să faci două sau trei etape înainte de ați pierde constiinta. "

Meciurile dintre CSKA și Levski - cele mai populare două cluburi din Bulgaria - au o lungă istorie de violență a fanilor. Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost ucis de o petardă în anul 2000.

Alexandru Neata; img. YouTube

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.