Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 05 August 2016.

Antrenorul Naționalei, Christoph Daum, încântat de Academia Hagi

Christoph Daum Aflat la Ovidiu, pentru a urmări meciul retur din turul 3 al preliminariilor Europa League dintre FC Viitorul și formația belgiană Gent, încheiat cu scorul de 0-0, antrenorul echipei Naționale Christoph Daum, a fost încântat de cele văzute și prezentate la Academia de fotbal Hagi.

După meci, Christoph Daum a declarat pentru televiziunea Digi, următoarele: "Este impresionant, cum la Academia Hagi, sunt educați tinerii jucători. Se lucrează la personalitatea lor și pe teren și în afara lui. Am văzut o echipă tânără, cum a jucat în fața uneia experimentate".

Întrebat dacă ar lua jucători la Echipa Națională sau câți, de la FC Viitorul, Daum a spus: "Sper ca în viitor, să-i iau pe toți a Echipa Națională. Din nou, repet nu pot vorbi despre nume".

Echipa Națională a României, debutează în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia-2018, pe 04 Septembrie 2016, la Cluj cu selecționata Muntenegru, din cadrul Grupei E.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.