Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 21 Mai 2016.

Antrenorul Ioan Andone, îl va înlocui pe Mircea Rednic, la Dinamo

Ioan Andone După despărțirea lui Mircea Rednic de Dinamo, care nu s-a înțeles cu finanțatorul Ionuţ Negoiţă pentru prelungirea contractului, Ioan Andone a purtat deja o discuție cu Negoiță privind preluarea echipei.

Aflat vineri într-o emisiune la televiziunea Dolce Sport, Ioan Andone a declarat următorele: "Cred că la Dinamo se poate face mai mult. Dacă continua Mircea era foarte bine. Nu este problema mea să-l întreb pe Negoiță de ce nu a continuat cu Mircea. Mi-a spus, caută-mă dacă vrei când se termină, dacă ai vreodată nevoie. Am multe motive privind revenirea pe bancă la Dinamo. Am pierdut o Cupă, care nu pot să uit niciodată cu Steaua, la Brașov și sunt mai multe și te face să te reîntorci".

"Dinamo mi-a dat mie multe și ca jucător și ca antrenor. În primul mandat al meu, am luat 5 trofee, ceea ce nu-i ușor, întrucât era greu cu vreo 10 acționari în spate. Atunci nu aveam galeria asta, n-avem suporterii ăștia. Cred că suporterii și galeria lui Dinamo este pe primul loc din Europa. N-am mai văzut decât în Germania, dar nu la nivelul ăsta, cum au fost la finala Cupei", a spus in încheiere Ioan Andone.

Ioan Andone, dacă va semna contractul cu Dinamo, se va confrunta pentru început cu completarea lotului de jucători cu care va începe noua ediție de campionat, ținând cont că 7 jucători sunt la final de contract. Aceștia sunt Cerniauskas, Râmniceanu, Puljic, Bicfalvi, Kortzorg, Bartalsstovu și Paul Batin.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.