București, 06 Septembrie 2018

Antrenorul Gheorghe Mulțescu, a fost oficial reinstalat la Astra Giurgiu

Gigi-Multescu-reinstalat-Astra

De Miercuri, Astra Giurgiu are pe banca tehnică un nou antrenor, Gheorghe Mulțescu, care l-a înlocuit pe Marius Măldărășanu, după 7 etape, neavând nicio înfrângere.

După primul antrenament cu jucătorii echipei Astra, Gheorghe Mulțescu a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „După perioada anterioară avută la Astra, de două luni, mie mi s-a propus de foarte multe ori să prelungesc contractul, de atunci”. Despre Marius Măldărășanu, pe care l-a înlocuit, Mulțescu a spus: „Este tânăr, are timp să mai aibe experiență. I s-a propus, dacă vrea să mai rămână, dar probabil are alte opțiuni.”

În legătură cu Denis Alibec, pe care Gheorghe Mulțescu are ocazia de a-l antrena, a spus: „Este o provocare și pentru mine și pentru el. El vrea să revină la forma care l-a consacrat, a pierdut o perioadă de pregătire când evolua la FCSB. Trage și el să-și revină, nu este ușor, pentru că, psihologic, a fost cel mai bun atacant din România, cu calități extraordinare, să o ia mai de jos, să fie greutăți, să se lovească de nerealizări. De astăzi o să fim împreună, sigur că o să avem discuții, așa amicale, ne sfătuim în continuu. Telefonul este deschis 24 din 24 de ore, ușa este deschisă în cantonament, ș.a.m.d. Timpul este scurt, comunicăm în continuu, în așa fel să-l aducem în formă maximă”, a spus în încheiere Gheorghe Mulțescu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Ajax-v-Dynamo-Kiev-3-1

Citește și: Ajax învinge Dynamo Kiev, în prima manșă a play-off-ului Champions League

Pe Johan Cruijff ArenA, din Amsterdam, în prima manșă din play-off-ul Champions League, Ajax a întâlnit miercuri echipa din Ucraina, Dynamo Kiev...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X