Fotbal flash-Welcome to my website

 

Antrenorul Braziliei Carlos Dunga, caută soluții pentru calificarea în Sferturile Cupei Americii

Neymar-cartonas-rosuBucurești, 23 Iunie 2015. Superstarul fotbalului brazilian Neymar, este sortit să vadă restul Cupei America din postura de spectator.

După izbucnirea nervoasă a lui, la pierderea jocului din runda preliminară cu Columbia, golgheterul echipei FC Barcelona, a fost suspendat timp de patru jocuri la Cupa Americii. În plus, comisia disciplinară a CONMEBOL, a impus o amendă de 10.000 de dolari (aproximativ 8800 euro) lui Neymar. Brazilia a depus deja un recurs împotriva deciziei, informează cotidianul german, Frankfurter Allgemeine Zeitung.

După fluierul final al meciului cu Columbia, Neymar părea frustrat de rezultatul de pe tabelă, 0: 1. Neymar a șutat cu toată forța de la 20 metri și balonul a lovit în figură pe Pablo Armero. A urmat apoi o încăierare, înainte ca Neymar să fi fost eliminat de arbitru.

Pentru brazilieni, această suspendare a atacantului lor miracol, este o lovitură grea, în lupta pentru un loc în etapele knock-out ale Cupei America. În meciul din grupă împotriva Venezuelei de duminică, antrenorul Carlos Dunga, este sub presiune, fiind amenințat cu o demitere timpurie. Toate cele patru echipe din Grupa C, au câte trei puncte în clasament, doar primele două locuri asigură participarea în sferturile de finală a Cupei America.

Ca și în anul precedent la Campionatul Mondial, Brazilia, prin urmare, se confruntă cu dilema de a nu avea soluții pentru a-l înlocui cel puțin într-un joc important pe Neymar.

Alexandru Neata; img: Frankfurter Allgemeine Zeitung

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.