Antonio Conte: Trebuie să fim pe deplin mulțumiți de rezultat
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Antonio Conte: Trebuie să fim pe deplin mulțumiți de rezultat

Lazio-Juventus-1-1București, 26 ianuarie 2014. După eliminarea lui Buffon, în minutul 24, Juventus a suferit sâmbătă la Roma împotriva echipei Lazio, scor 1-1. Dacă Roma bate duminică de la orele 13:30, în deplasarea de la Verona, cele nouă puncte care le despart în fruntea clasamentului se poate reduce la numai 6.

Lazio are meritul că a reușit să stopeze seria de 12 victorii consecutive ale lui Juventus în Serie A. Ultima înfrângere a lui Juventus a fost pe 20 octombrie 2013 cu scorul de 4-2, administrată de Fiorentina pe terenul acesteia.

Antrenorul lui Juventus, Antonio Conte, a precizat după meci că ar trebui să fim pe deplin mulțumiți cu punctul scos sâmbătă seara de pe Stadio Olimpico. De ce ?

Deoarece Bianconeri lui au evoluat în zece contra unsprezece pentru mai mult de o oră după eliminarea severă, dar justificată a lui Gianluigi Buffon ( minutul 24 ).

Gigi Buffon era deranjat înaintea meciului de zvonurile care au fost ăn presă din aceste zile care anunțau despărțirea de soția sa, Alena Seredova și de noua lui poveste de dragoste cu Ilaria. Greu de spus, dar Buffon l-a faultat pe Klose în suprafața de pedeapsă după 24 minute de joc. Rezultatul: Cartonaș roșu și penalty transformat de Candreva.

Înlocuirea sa, cu Storari transformat în salvator mai târziu în joc, după ce Llorente a egalat cu un șut cu capul, perfect trimis cu efect (minutul 60 ). Cu un reflex deosebit, Storari a respins șutul cu capul din apropiere al lui Klose, în transversală (minutul 76 ). Se poate considera că scorul de 1-1, este un rezultat excelent scos de Juventus!

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash