București, 08 Iulie 2018

Anglia se califică în semifinalele Cupei Mondiale, după victoria împotriva Suediei, scor 2-0

Anglia-v-Croatia-2-2-sferturi-Cupa-Mondiala

Anglia nu a ajuns într-o finală de Cupă Mondială, din 1966, atunci când a și câștigat-o, în timp ce, pentru a treia oară au ajuns în semifinale. Din 1990, echipa Angliei joacă din nou într-o semifinală a Cupei Mondiale.

Golurile lui Harry Maguire și Dele Alli, au încheiat o victorie cu 2-0, în partida disputată sâmbătă, în sferturile Cupei Mondiale, asupra Suediei.

Anglia trebuie să se pregătească acum, pentru un meci important miercuri, la Moscova împotriva Croației, având avantajul unei zile în plus de odihnă, în timp ce Croația, a obținut o calificare după 120 de minute de joc și executarea loviturilor de departajare, în dauna echipei locale, Rusia.

Gareth Southgate, managerul echipei Angliei, a declarat după calificarea în semifinalele Cupei Mondiale, conform BBC Sport, următoarele: "Sper ca toată lumea acasă să se bucure diseară, pentru că nu se întâmplă adesea acest lucru. Este un sentiment incredibil. Știam că va fi un joc atât de diferit, după ce a avut timp și penalități suplimentare împotriva Columbiei, cu toată emoția și energia. A trebuit să rezistăm mult presiunii fizice, dar rezistența echipei a fost crucială. Știam că vom avea posesia mai mare a balonului și a fost un caz aparte, deoarece Suedia este o echipă foarte bine organizată. De-a lungul anilor i-am subestimat”.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Diego-Costa-gol-cu-Iran

 

Citește și: Spania învinge Iran și este la egalitate de puncte cu Portugalia, după două jocuri în grupa B

Spania a depășit Iranul în meciul disputat miercuri în grupa B a Cupei Mondiale, urmare a golului marcat de către Diego Costa, pentru a se asigura...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X