Anglia își caută adversari pentru trei amicale, înaintea startului Cupei Mondiale
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Anglia își caută adversari pentru trei amicale, înaintea startului Cupei Mondiale

Roy-HodgsonBucurești, 10 ianuarie 2014. Având în vedere meciurile Angliei la Cupa Mondiale împotriva Uruguay și Costa Rica, antrenorul Roy Hodgson a fixat trei meciuri amicale cu echipe din aceeași zonă.

Roy Hodgson, care pregătește reprezentativa Angliei din februarie 2012, a ales trei adversari din America Latină pentru Anglia, ca parte din pregătirile pentru Cupa Mondială din Brazilia, din această vară. Deși încă nu există nici un acord finalizat, Asociația de Fotbal este in discutii cu Ecuador, Honduras și Peru cu privire la jocuri amicale, la sfârșitul lunii mai și începutul lunii iunie.

Primul meci, planificat va fi împotriva reprezentativei Peru, ar fi pe stadionul Wembley, iar meciurile împotriva Ecuador și Honduras vor avea loc în Miami. Adversarii au fost selectați pentru că Anglia se va confrunta cu două echipe din regiune - Uruguay și Costa Rica - în Grupa D a Cupei Mondiale.

Discuțiile au avut loc cu reprezentanții fotbalului din SUA, (Jürgen Klinsmann, antrenorul reprezentativei SUA), astfel încât Anglia să joace meciurile la Miami, conform The Guardian în timp ce Statele Unite doreau să joace amicale mai aproape de propria lor bază de pregătire pentru Cupa Mondială, pe Coasta de Vest a țării.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash