București, 09 Septembrie 2015.

Anglia învinge Elveția și conduce în Grupa E, cu 24 puncte

Wayne-Rooney-50-goluriMarți, pe stadionul Wembley din Londra, Anglia a câștigat cu 2-0 meciul cu Elveția, datorită golurilor marcate în repriza secundă de Kane (minutul 67) și Rooney (penalty, minutul 84).

Față de Elveția, aflată pe locul secund cu 15 puncte, Anglia are cu 9 puncte mai mult, fiind singura echipă din actuala ediție de calificare la EURO 2016, care a obținut maxim de puncte, după primele 8 etape.

Acest meci mai consemnează și recordul de goluri realizat de Rooney, pentru echipa națională a Angliei. Astfel, Wayne Rooney în vârstă de 29 ani, a reușit să înscrie al 50-lea gol, depășind recordul de 49 goluri realizat de Bobby Charlton.

Wayne Rooney a declarat că "visul a devenit realitate", după ce a spart recordul înregistrat de Sir Bobby Charlton.

"Este o mare onoare pentru că Sir Bobby Charlton este o legendă a Angliei și a clubului Manchester United. Știu că Sir Bobby va fi extrem de mândru că un căpitan al Manchester United a doborât recordul."

Atacantului, i-a fost înmânat un tricou comemorativ de antrenorul Roy Hodgson, în vestiar după meci, și a ținut un discurs în fața colegilor săi, informează BBC Sport.

"Noapte ca aceasta nu trebuie uitată", a adăugat el. "Când creezi un pic de istorie este un sentiment minunat. A fost un gest foarte frumos făcut de jucători și manager, să-mi prezinte un tricou comemorativ."

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.