București, 08 Iunie 2018

Anglia învinge Costa Rica, scor 2-0, într-un meci amical, disputat joi, la Leeds

Anglia-Costa_Rica-2-0-amical

În vederea pregătirilor pentru turneul final al Cupei Mondiale din Rusia, Anglia a lăsat de-o parte Wembley, pentru stadionul Elland Road din Leeds, pentru ultimul lor amical, în compania reprezentativei Costa Rica, pe care a învins-o cu 2-0.

Golurile au fost marcate de Rashford, minutul 13 și Welbeck, în minutul 76. Poarta echipei Costa Rica, a fost apărată de celebrul Navas, portarul celor de la Real Madrid, care a fost luat pe nepregătite la primul gol marcat de Rashford, cu o execuție surprinzătoare de la 20 metri.

Spectatorii din Leeds, și-au susținut idolii așa cum trebuie, creând o atmosferă deosebită, încă înainte de startul partidei, oferind un sprijin susținut de-a lungul întregii durate a partidei.

Managerul echipei Angliei, Gareth Southgate, a declarat pentru Radio BBC, după meci, următoarele: "Chiar dacă am făcut 10 schimbări, am păstrat un ritm ridicat al meciului. Toți jucătorii si-au cunoscut rolurile, iar efortul colectiv al grupului arată o mentalitate cu adevarat bună. Aceasta este reprezentată de cei trei tineri care au fost în standby, cu o atitudine profesională remarcabilă".

Autorul primului gol, Marcus Rashford, a declarat după joc următoarele: "Competitia pentru un loc de titular în echipă, este intotdeauna acolo și totdeauna îți dorești să joci cât mai bine cu putință, indiferent de jocul care urmează. Chiar dacă nu ești titular, atunci când intri în joc, determinarea trebuie să nu se schimbe niciodată".

Lotul echipei Angliei va pleca marți în Rusia și va juca luni 18 iunie, cu Tunisia, la Volgograd. Următorul meci este împotriva Panama, duminică 24 iunie si apoi se va confrunta cu Belgia, in jocul lor final din grupe, joi 28 iunie.

Costa Rica va pleca luni în Belgia, pentru ultimul meci de pregătire, înainte de a pleca în Rusia, unde se vor confrunta cu Serbia, Brazilia și Elveția, în grupa E.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Ricardo-Grigore-DINAMO

 

Citește și: Cu două etape înaintea tragerii cortinei, FC Voluntari rămâne pe locul de baraj

Dinamo învinge FC Voluntari, scor 2-0, în partida din play-out-ul Ligii 1, disputată miercuri în Ștefan cel Mare și este la a 6-a victorie consecutivă...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X