București, 04 Iulie 2018

Anglia învinge Columbia la loviturile de departajare și se califică în sferturile Cupei Mondiale

Jordan-Pickford

Reprezentativa Angliei, completează tabloul celor 8 echipe calificate în Sferturile Cupei Mondiale, după victoria grea, obținută marți, împotriva Columbiei. După 120 minute de joc, scorul a fost egal, 1-1, fiind nevoie de loviturile de departajare, după care, Anglia a transformat 4 din cele 5 penalty-uri executate, în timp ce Columbia, a transformat numai 3 lovituri.

Anglia se va confrunta în Sferturile Cupei Mondiale, cu Suedia, partidă ce se va disputa sâmbătă, la Samara, începând cu orele 17:00. Cu golul marcat în minutul 57, atacantul englez, Harry Kane, conduce în clasamentul golgheterilor cu 6 reușite, înaintea confruntării cu Suedia. Golul egalizator al Columbiei a fost marcat în ultimul minut al timpului regulamentar de joc, prin Yerry Mina.

Portarul Jordan Pickford, este văzut ca un adevărat erou național, de către presa britanică, după ce a salvat penalty-ul lui Carlos Bacca, înainte ca Eric Dier, să transforme ultimul penalty și să dea lovitura decisivă.

Antrenorul echipei Angliei, Gareth Southgate, a declarat după calificarea în Sferturile Cupei Mondiale, conform The Telegraph, urmptoarele: "Această calificare va oferi speranța generațiilor de jucători care vor urma. Jucătorii și-au creat propria poveste și au făcut istorie. Nu vrem să mergem acasă încă.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Croatia-Nigeria-2-0

 

Citește și: Luka Modric, după victoria cu Nigeria: „Este un început minunat pentru Croația, am meritat victoria”

Stadionul Kaliningrad, a găzduit sâmbătă meciul din cadrul Grupei D, a Cupei Mondiale, dintre Croația și Nigeria, la capătul căruia, scorul a fost 2-0...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X