București, 10 Octombrie 2015.

Anglia a realizat a noua victorie, în campania de calificare la Euro 2016, cu Estonia, scor 2-0

Anglia-Estonia-2-0Echipa Angliei cu Roy Hodgson pe bancă, este deja calificată pentru vara următoare la turneul final EURO 2016 din Franța și chiar și fără căpitanul Wayne Rooney, accidentat, au învins Estonia cu scorul de 2-0.

Golurile din partida de vineri de pe stadionul Wembley, au fost marcate de Walcott în minutul 45 și Sterling în minutul 85.

Managerul echipei Anglia, Roy Hodgson a declarat după meci: "Meciul a fost unul greu, așa cum ne-am și gândit. Estonia a fost bine organizată și este o echipă cu un joc inteligent. A trebuit să muncim din greu, am atacat foarte mult, am avut posesie și o mulțime de șanse".

Fostul mijlocas lateral, Chris Waddle, a spus la Radio 5 Live, conform BBC Sport: "Anglia s-a întrebuințat suficient pentru a învinge Estonia, o echipă bine organizată. Când vom ajunge în Franța, vom vedea cât de buni suntem."

Anglia conduce în clasamentul Grupei F, cu 27 puncte din 9 meciuri disputate, iar Elveția se află pe locul secund, la o distanță de 9 puncte. Ambele echipe sunt calificate pentru Franța, înaintea ultimei etape de calificări de luni.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.