București, 19 Iunie 2018

Anglia a obținut o victorie în extremis cu Tunisia, urmare a dublei lui Kane

Anglia-Tunisia-2-1

Luni la Volgograd, într-o partidă din grupa G, a Cupei Mondiale, Anglia a reușit cu greu să se impună în fața Tunisiei, o echipă mult mai slab cotată și să câștige toate cele trei puncte.

Harry Kane a reușit să puncteze de două ori pentru Anglia, în minutele 11 și 90+1, fiind declarat și MVP-ul meciului, iar Sassi a marcat singurul gol al Tunisiei, în minutul 35, din penalty.

În cele 24 de apariții ale sale în tricoul Angliei, mijlocașul Raheem Sterling, component al Manchester City, nu a reușit să marcheze niciodată pentru echipa reprezentativă.

Ziariștii BBC Sport, se întreabă de modul cum a fost aplicat arbitrajul video, întrucât consideră că trebuia să intervină de câteva ori, la faulturile aplicate asupra lui Harry Kane. Menționăm că brigada de arbitrii VAR a fost formată din 4 componenți, din Brazilia, iar centralul, tot din America de Sud, Wilmar Roldan, din Columbia.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Anglia-Costa_Rica-2-0-amical

 

Citește și: Anglia învinge Costa Rica, scor 2-0, într-un meci amical, disputat joi, la Leeds

În vederea pregătirilor pentru turneul final al Cupei Mondiale din Rusia, Anglia a lăsat de-o parte Wembley pentru stadionul Elland Road...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X