București, 08 Octombrie 2015.

Anghel Iordănescu: Suporterii români, vor crea o atmosferă extraordinară

Mogosoaia-conferinta-presaÎn Grupa F de calificare pentru turneul final al EURO 2016, se joacă joi penultima etapă, iar selecționata României întâlnește Finlanda de la orele 21:45, pe stadionul Arena Națională.

De luni, lotul echipei României se află la Mogoșoaia în vederea pregătirii acestui meci, deosebit de important, privind configurația finală a clasamentului.

Selecționerul Anghel Iordănescu, însoțit de patru fotbaliști, a susținut miercuri o conferință de presă, declarând: "Considerăm că ne așteaptă un meci dificil, un meci cu un adversar care încă mai speră că se pot califica. Sper ca jucătorii noștri să dea dovadă de o concentrare maximă, determinare, agresivitate, pentru a rezolva ecuația calificării cât mai rapid. Jocul cu Finalanda fără spectatori, ar fi fost extrem de delicat pentru noi. Din fericire pentru echipa națională, Federația a obținut o victorie extrem de importantă la UEFA și din acest moment, suntem siguri că vom avea lângă echipa națională suporterii noștri, care vor fi alături și îi vor împinge pe jucători de la spate. Așa cum îi știu pe suporterii români, vor crea o atmosferă extraordinară. Îmi doresc ca și jucătorii să se ridice la nivelul suporterilor echipei naționale".

Atacantul Claudiu Keșeru a declarat: "Eu sunt pregătit pentru meci, dacă nea Puiu va apela la mine, sunt determinat ca la orice meci și împreună cu colegii, vom demonstra încă din primul minut că ne dorim foarte mult să ne alăturăm suporterii. Sincer contează să câștigăm meciul, cine va da golurile chiar nu mai contează".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.