Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 10 Iunie 2016.

Anghel Iordănescu: Nu dorim să jucăm defensiv cu Franța

Anghel Iordanescu Echipa Națională a României, debutează vineri împotriva Franței, începând cu orele 22:00, pe stadionul Stade de France, în fața unui număr impresionant de fani veniți din România, cca. 15000 și a milioane de telespectatori de pe tot globul.

Telespectatorii din România pot urmări meciul de deschidere de vineri, la posturile de televiziune Dolce Sport 1 și ProTV. Interesant de urmărit va fi și festivitatea de deschidere.

Cu o zi înaintea meciului, după antrenamentul oficial, selecționerul Anghel Iordănescu, a susținut o conferință de presă, spunând: ”Din punctul nostru de vedere, suntem încrezători, dorim să arătăm că avem o Echipă Națională competitivă și dorim să ne ridicăm la nivelul adversarilor noștri. Cunoaștem, atât individualitățile care compun lotul de 23 și cei 11, care credem noi că se vor alinia mâine la startul jocului”.

”Mi-ar fi greu să fac o comparație cu celelalte mari forțe europene, dar este clar că, Franța este una dintre favoritele turneului. Pe lângă Franța, consider că Spania, Germania sau Anglia poate oricând ridica pretenția de a deveni Campioană Europeană. Ne așteptăm ca Naționala Franței să înceapă meciul în forță. Este clar că va fi o presiune mare și pe băieții noștrii, din punct de vedere al faptului că, deschid competiția, că joacă în fața unui stadion plin până la refuz. Noi avem un singur jucător care a mai evoluat la un Campionat European. Nu dorim să jucăm defensiv, dorim să avem un joc echilibrat, în care să punem probleme francezilor, cunoscând că, în defensivă, Franța are o sumedenie de puncte nerezolvate”, a spus în încheiere Anghel Iordănescu.

Partida dintre Franța și România. de vineri de la orele 22:00, va fi arbitrată de o brigadă de arbitrii din Ungaria, condusă la centru de Viktor Kassai, de 41 ani.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.