Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 21 Martie 2016.

Anghel Iordănescu: Mi-aș dori ca și jucătorii noștri să trateze serios meciul amical cu Lituania

Anghel Iordanescu, Conferinta de presaSelecționerul Echipei Naționale a României, Anghel Iordănescu, a susținut luni o conferință de presă, cu ocazia reunirii lotului de jucători, la Centrul de Fotbal Mogoșoaia, pentru întâlnirile amicale cu selecționatele Lituaniei care se va disputa miercuri la Giurgiu și a Spaniei care va avea loc duminică la Cluj.

Totodată, luni după amiază a fost programat și primul antrenament al tricolorilor, fiind urmărit de pe margine și de grecul Christos Papadopoulos, care se ocupă cu pregătirea fizică și recuperarea jucătorilor de la toate loturile naționale ale României.

Selecționerul Anghel Iordănescu, însoțit la Conferința de presă de Mihai Pintilii, Costel Pantilimon, Cosmin Moți și Florin Andone, a declarat următoarele: "Cele două jocuri amicale din aceste zile, sunt importante pentru Echipa Națională, pentru staff-ul tehnic, pentru întreaga opinie publică. În ce privește stagiul de pregătire din Turcia, eu îl consider un eveniment încheiat, un eveniment neplăcut pentru Echipa Națională, pentru că, toți jucătorii au dreptul să vină la Echipa Națională, atunci când sunt convocați".

"În ce privește relația dintre Echipa Națională și LPF, nu aș vrea să se înțeleagă că există vreo polemică între FDF și LPF, de aceea am folosit termenul Echipa Națională. Staff-ul echipei Naționale nu și-a dorit de la LPF decât 7 zile de vacanță, pe care doream să le dăm jucătorilor noștri, după cel mai greu program competițional intern", a continuat Anghel Iordănescu.

Anghel Iordănescu a mai declarat: "Privitor la cele două jocuri amicale, am convocat 25 de jucători, dar până în acest moment nu au sosit toți cei care i-am convocat și practic ei nu cred că pot să ajungă la antrenamentul de după amiază. Datorită problemelor de recuperare ale unor jucători, ne confruntăm și în aceste zile cu probleme în programul de antrenament. Avem și câteva probleme de sănătate ale jucătorilor, cum ar fi Torje și Sepsi".

"În ce privește adversarul din primul joc, Lituania, nu ne putem lăuda cu ultimul meci jucat în țară, în sensul că avem un rezultat de care nu vrem să ne mai amintim, jocul de la Cluj când am pierdut cu 3-0. Mi-aș dori ca jucătorii noștri, că trebuie să înțeleagă și să-l trateze serios. Lituania este o echipă imprevizibilă. Au 14 jucători acre activează în străinătate", a continuat selecționerul Anghel Iordănescu.

"Despre Spania, ce pot spune, este Campioană Mondială, Campioană Europeană, cu jucători de mare valoare, de mare clasă. Sunt convins că toată lumea așteaptă ca Echipa Națională să facă o partidă deosebită", a mai spus Anghel Iordănescu.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.