Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
Anghel Iordănescu: În calificări, nu am avut un lider al echipei
 

 
București, 22 Ianuarie 2016.

Anghel Iordănescu: În calificări, nu am avut un lider al echipei

Anghel-Iordanescu-Ian2016Selecționerul echipei naționale, Anghel Iordănescu, a susținut joi o conferință de presă, referind-use printre altele la șansele lui Marica sau Mutu pentru selecție în echipa reprezentativă a României.

Anghel Iordănescu a declarat următorele: "Cred că n-ar trebui să facem un capăt de țară. Eu apreciez extrem de mult poziția pe care a avut-o Marica legat de revenirea lui și poziția lui Mutu. Dacă vă uitați la lotul cu care noi am reușit să ne calificăm, nu a avut nume deosebite, în care să iasă lider, să iasă în evidență, să tragă de unul singur întreaga echipă după el. Mă gândesc în același timp la Gardoș, care sper să revină în fotbalul mare și pe care îl aștept la echipa națională. Fac referire la Mutu, la Marica, fac referire la Tamaș, că are experiență, la Goian, fac referire la Daniel Niculae, dar în momentul de față și cred că ar fi bine să ne întoarcem la ceea ce avem în acest lot divizionar și să sperăm că despre jucătorii de care am vorbit, foarte mulți jucători tineri, vom reuși să captăm măcar, 1, 2 sau 3".

În continuare, Anghel Iordănescu a mai spus: "Despre Marica, indiferent că joacă la Steaua, că juca la Dinamo, la altă echipă sau că juca în Spania, pentru mine era suficient. Mă bucură faptul că el până la urmă, a ales o echipă din România. Puteam să-l iau și pe el, puteam să-l iau și pe Bourceanu, puteam să-l iau și pe Mutu, dar din punctul meu de vedere, cred că pentru ei, era mai necesară această pregătire care urma să o facă. Recent, Chiricheș a apărut la Napoli, dar dacă mă uit în documentele cu care noi ținem evidența, în 56 de zile, Chiricheș nu jucase decât un meci. Trebuie să-i lăsăm pe Marica, pe toți ceilalți, să ne arate nivelul și dorința, atitudinea lor de a merge la EURO 2016".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.