Andres Iniesta semnează un nou contract pe trei ani cu Barcelona
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Andres Iniesta semnează un nou contract pe trei ani cu Barcelona

IniestaBucurești, 19 decembrie 2013. Mijlocașul Andres Iniesta a semnat un nou angajament cu Barcelona pentru o perioadă de trei ani.

Deși contractul anterior, al lui Iniesta la Camp Nou expira după 18 luni, Barcelona și-a dori să dețină internaționalul spaniol.

Președintele Sandro Rosell al FC Barcelona a confirmat acordul și a susținut faptul că deși Iniesta are 29 ani, mai are mulți ani de jucat de acum înainte. "El va rămâne cu noi până în 2018 și ar putea reînnoi contractul după fiecare an, după caz, bazat pe performanțele sale de joc", a spus el.

Iniesta a făcut 479 aparitii pentru clubul catalan, venit de la Albacete ca un copil de 12 ani, în 1996, a câștigat Liga Campionilor de trei ori și titlul La Liga de șase ori.

El a câștigat, de asemenea, trofeul Campionatului European cu Spania de două ori și a marcat golul câștigător în prelungiri, în finala Cupei Mondiale din 2010 împotriva Olandei în Africa de Sud.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash