București, 14 Iunie 2019

Andrei Ivan: Știm ce putem, am arătat asta și cu Portugalia și sperăm să ne calificăm în semifinale

../Imagini-005-2019/Andrei-Ivan

Aflați în cantonamentul de pregătire de la Bagno di Romagna, în vederea startului la turneul final al campionatului european U 21, tricolorii au efectuat joi un ultim antrenament sub comanda lui Mirel Rădoi, urmând ca de vineri.să-și schimbe locația, în orașul Forli, situat la 30 de km de Cesena.

Atacantul Andrei Ivan, component al echipei Rapid Viena, a declarat după antrenamentul de joi, conform site-ului frf.ro, următoarele: „Mă simt foarte bine, avem un cantonament foarte bun cu domnul antrenor, ne simțim pregătiți și sperăm să câștigăm primul meci cu Croația, de marți. Avem timp suficient de pregătire, mai ales că sunt două antrenamente pe zi și avem foarte multe de pregătit. Toată echipa ne gândim deja la primul meci, cel mai important pentru noi este să-l câștigăm, să luăm cele trei puncte și apoi vom vedea ce se va întâmpla în meciul dintre Anglia și Franța. Știm ce putem, am arătat asta și cu Portugalia și sperăm să ne calificăm în semifinale. Pentru noi, Croația este cel mai accesibil adversar, cum gândesc și ei, dar sperăm să luăm meciul ca atare și să-l câștigăm.”

„Orice echipă poate să surprindă. Noi avem o echipă foarte bună, cu jucători cu experiență la cluburile unde joacă. Ar fi ceva incredibil, mai ales pentru mine, să câștigăm o medalie sau un trofeu. O să dăm totul pe teren și sperăm să ajungem și în finală, orice este posibil”, a spus în încheiere Andrei Ivan. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-004-2019/Mihai-Roman-II

 

Citește și: În lupta pentru rămânerea în Liga 1, Hermannstadt pierde 3 puncte mari acasă, cu FC Botoșani

Marți la Sibiu, într-o partidă a etapei a 12-a, din play-out, Hermannstadt a pierdut în fața echipei FC Botoșani, cu scorul de 2-0...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X