București, 20 Iulie 2017

Andrei Ivan: „Sper să fac o figură frumoasă la noua echipă”

Andrei-Ivan-FC-Krasnodar

Aflat la Aeroportul Otopeni, pentru deplasarea la noua sa echipă, FC Krasnodar, din Rusia, atacantul Andrei Ivan, a fost intervievat de jurnaliștii de la televiziunea Digi, cu privire la noua sa echipă, care este calificată direct în turul 3 preliminar al Europa League.

FC Krasnodar va juca în turul 3 preliminar, acasă primul meci, aflând-uși în această seară adversara, care va fi învingătoarea dintre Slovan Bratislava și Lyngby.

Fostul atacant al CSU Craiova, Andrei Ivan a declarat: „Sunt foarte bucuros că s-a făcut acest transfer și sper să fac o figură frumoasă la noua echipă. Îmi pare rău că nu joc cu AC Milan, le urez baftă colegilor mei și sper să facă un meci mare cu aceștia. În aceiași zi, o să avem și noi meci în Europa League, cu o altă echipă și sper ca după meci să fiu bucuros pentru ei.”

În continuare, Andrei Ivan a mai spus: „Nu știu dacă voi evolua pe 27, voi vedea ce va decide antrenorul de la FC Krasnodar. La noua echipă, pot juca oriunde. Joc și stânga și în față, voi vedea unde o să mă folosească. Este un campionat foarte tare în Rusia. O să mă întâlnesc cu Prepeliță, cu Bicfaldi, care sunt la alte echipe din Rusia și sper să fac față în campionatul rusesc.”

Întrebat dacă știe limba rusă și dacă poate învâța cele 500 de cuvinte în primul an,  Andrei Ivan a spus: „O să învăț, vă dați seama, nu o să-mi fie greu. O să am profesor și va fi totul bine.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii