București, 01 Februarie 2019

Andrei Cristea: Mi-au plăcut meciurile dintre Viitorul și Craiova, au fost meciuri spectaculoase

../Imagini-001-2019/Andrei-Cristea-U-Craiova

Antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia, însoțit de Andrei Cristea și Alexandru Cicâldău, au susținut joi o conferință de presă, înaintea meciului cu FC Viitorul, din deplasare, la Ovidiu, ce se va disputa duminică, în cadrul etapei a 22-a, din Liga 1.   

Înaintea acestei partide, FC Viitorul ocupă poziția a 5-a din clasament cu 33 puncte, iar U Craiova, ocupă locul 3, cu 38 puncte. Este o partidă de 1x2, ambele echipe sunt candidate pentru un loc pe podiumul clasamentului.

Atacantul Andrei Cristea, care va debuta pentru U Craiova, într-o partidă oficială, a declarat: „Mă bucur să mă aflu aici. Am venit cu gânduri mari, la o echipă mare, o echipă cu pretenții. Îmi doresc foarte mult să confirm și împreună cu staff-ul, colegii mei, cei din conducere, să ne atingem obiectivul. Sunt convins că nu va fi ușor la un club cu pretențiile Craiovei și presiunea care este aici, dar vă promit că vom munci și vom face tot posibilul, ca lumea, după fiecare partidă, să plece bucuroasă acasă. Întotdeauna mi-au plăcut meciurile dintre Viitorul și Craiova, au fost meciuri spectaculoase. Este clar, avem nevoie de trei puncte pentru a fi acolo sus și sperăm ca după meci, să fim noi cei fericiți și să câștigăm cele trei puncte.”

Tehnicianul Devis Mangia a declarat: „Este un an și jumătate de când încercăm să-l luăm pe Andrei, acum este aici și eu cred că va fi o resursă foarte importantă pentru noi. Cu Viitorul, normal, este un meci important, pentru că este primul meci din acest an și este important pentru clasament. Mitriță este deoacamdată aici, este în lot și vom vedea ce se va întâmpla. Dacă el stă aici, eu sunt mulțumit și fericit.”

Mijlocașul echipei U Craiova, Alexandru Cicâldău și fost component al FC Viitorul, a spus: „Cu toții știm că va fi un meci foarte greu, contra unei echipe foarte bune a campionatului, dar cu siguranță, cred că va ieși uneci foarte frumos. Mă bucur că îmi voi întâlni foștii colegi, majoritatea dintre ei și prieteni de-ai mei. Aștept să fie un meci spectaculos între două echipe care joacă fotbal. Mergem acolo pentru ca să luăm cele trei puncte și sunt încrezător. În cazul în care voi marca împotriva echipei FC Viitorul, cu siguranță, nu mă voi bucura, pentru că există un respect foarte mare. Venirea lui Andrei, este un plus pentru noi și este un jucător foarte valoros cu o experiență foarte mare.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-dec-2019/Angers-Bordeaux-1-2

Citește și: Ligue 1, Angers-Bordeaux 1-2, într-o partidă restantă a etapei a 17-a

Marți, într-un meci restanță al etapei a 17-a, din Ligue 1, disputat la Angers pe stadionul Raymond-Kopa, în prezența a 10,8 mii de spectatori...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X