Andrei Ciolacu: Este ceva unic sa imbraci tricoul Rapidului
 
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

 

Andrei Ciolacu: Este ceva unic sa imbraci tricoul Rapidului

andrei-ciolacuBucuresti, 29 ianuarie 2013. Andrei Ciolacu, atacantul echipei Rapid, de 21 ani, dupa victoria in amicalul din aceasta seara  impotriva Campioanei Chinei, Guangzhou Evergrande,  cu 1-0, fiind si autorul golului, a declarat la postul TV looktv, urmatoarele:   Victoria de azi ne-a dat moral pentru meciurile care vor urma, pentru ca incepusem slab si deja eram afectati cu totii si aveam nevoie de o victorie in acest meci.

Sper sa legam victoriile si in amicale dar si mai important in meciurile oficiale. Pentru asta ma antrenez in fiecare zi si pentru asta dau tot ce am mai bun in fiecare meci si sper sa il conving pe Marian Rada la finalul acestui stagiu de pregatire.

In primul rand este o onoare, pentru ca este ceva unic sa imbraci tricoul Rapidului cred ca oricine isi doreste sa joace la aceasta echipa care este o emblema a tarii si incerc sa profit de sansa care mi s-a acordat acum, pentru ca au plecat foarte multi jucatori si vreau sa profit la maxim de ea si sa confirm in tricoul Rapidului si sa duc Rapidul cat mai sus in clasament, joc si sa o fac bine.

Cu siguranta voi da goluri si in campionat, le promit fanilor asta si tuturor suporterilor Rapidului le voi promite ca voi confirma.

In aceasta iarna, a fost o perioada grea pentru Rapid si incet incet s-a stabilizat si Rapidul a avut in toata istoria sa momente mai dificile, a fost si multi ani in divizia B, dar tot timpul a demonstrat ca poate sa isi revina si sa ajunga in cupe europene, sa castige campionate, deci Rapidul nu a renuntat niciodata sa lupte pentru obiective mari si asa cred ca se va intampla si anul acesta.

Cand toata lumea crede ca nu mai avem nici o sansa, ca noi ne vom bate la retrogradare, noi vom demonstra ca vom face surprize in campionat. Sper sa terminam anul acesta in primele 5 locuri.

N.R. Andrei Ciolacu este evaluat la 225000 euro conform site-ului transfermarkt

Alexandru Neata


trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.