Andre Villas-Boas: Am pierdut fluiditatea jocului și am făcut pasul înapoi
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Andre Villas-Boas: Am pierdut fluiditatea jocului și am făcut pasul înapoi

Tottenham-Chelsea-1-1Bucuresti, 29 septembrie 2013. Tottenham si Chelsea au terminat la egalitate, 1-1, in cadrul etapei a sasea din Premier League. Marcatorii golurilor au fost: Sigurdsson 19', pentru Tottenham Hotspur, respectiv Terry 65' pentru Chelsea.

Managerul echipei Chelsea, Jose Mourinho a simțit că eliminarea lui Fernando Torres, care a primit cartonaş roşu, a costat victoria echipei sale împotriva echipeiTottenham pe White Hart Lane.

În prima jumătate a reprizei întâi, a deschis scorul Gylfi Sigurdsson. Dar Chelsea a fost lăsata în 10 jucători atunci când Torres a primit un al doilea cartonaș galben, cu zece minute rămase în urma unei coliziuni aeriene inofensive cu Jan Vertonghen.

 Întrebat dacă rezultatul a fost corect, Mourinho a spus: "Eu nu cred că a fost. Cred că au fost mai buni în prima jumătate a meciului, dar nu mult mai buni ca noi, nu şi-au creat atât de multe șanse. În a doua repriză, a existat o singură echipă. Echipa a fost foarte, foarte puternică până în momentul în care arbitrul a făcut o greșeală, o mare greșeală, care a avut o mare influență asupra rezultatului. Arbitrul nu este vinovat, jucătorul Vertonghen este vinovat - pentru că a pretins că Fernando a avut un contact dur asupra lui și arbitrul a mers pe încredere."Îmi lasă un gust amar pentru că ar fi trebuit să câștigam".

Tehnicianul lui Tottenham, Andre Villas-Boas, - fostul asistent al lui Mourinho, a declarat în legătură cu eliminarea lui Torres: "A fost o decizie dificilă pentru arbitru, ambii jucători au avut intenţia să joace mingea și arbitrul a decis ca Fernando a fost incomodat "

În continuare, Andre Villas-Boas a spus: "A fost un joc bun, în general, și eu sunt extrem de fericit cu această performanța. A doua jumătate a noastră nu a fost la fel de bună aşa cum ne-am fi dorit și Chelsea a ne-a egalat. Cu presiunea pusă de ei, am pierdut fluiditatea și am făcut pasul înapoi în joc.

Chelsea a folosit următorii jucători: Cech - Ivanovic Booked; Cole; Luiz; Terry; Ramires; Lampard; Oscar (Azpilicueta - 83'); Mikel (Măta - 46'); Hazard (Schurrle - 69')

După 6 etape, Chelsea ocupa locul 3 în clasamentul Premier League cu 11 puncte. Pe primul loc se poziţionează Arsenal cu 15 puncte, iar pe locul 2 este Tottenham cu 13 puncte.

Marti 1 octombrie de la orele 21:00, pe National Arena, Steaua va intalni Chelsea in etapa a doua a Grupelor Champions League.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash