căutare personalizată

  

 

 

 

 

 

Liga 1-Etapa 23 | 01.04.2011, U. Cluj-Dinamo, 2-1

Andone a acuzat arbitrajul lui Alexandru Tudor

   
    Add to Mixx!

AndoneAntrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a acuzat arbitrajul lui Alexandru Tudor, despre care a spus că "a dus jocul pentru Universitatea Cluj" în meciul din etapa a XXIII-a a Ligii I, menţionând că nu se aştepta "la aşa ceva" de la centralul partidei de vineri.

"Nu am făcut o partidă prea bună, din păcate am repetat greşelile din tur. Ei au pregătit bine jocul, dar Tudor a dus jocul pentru U Cluj. Sincer nu mă aşteptam la aşa ceva din partea lui. Lui Buhuş trebuia să-i dea galben în minutul unu. Noi trebuie să ne corectăm jocul în apărare, forţa noastră este în atac, dar fotbalul te pedepseşte când te deschizi prea mult în apărare. În opinia mea, trebuia să câştigăm, acesta era rezultatul echitabil. Ei au au revenit printr-un gol precedat de un fault clar la duelul dintre Diabate şi Delgado. Practic au revenit pe greşeala arbitrilor, dar nu e treaba mea să analizez", a spus Andone în conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul a adăugat că echipa sa mai poate spera la locul 2 în clasament dacă va câştiga următoarele 3-4 meciuri: "Este greu să mai sperăm la locurile fruntaşe, dar dacă vom lega 3-4 victorii ne-am putea gândi la locul 2".

Sursa: Mediafax


Domain Age Tool

Enter domain name

 

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.
Delicious Bookmark this on Delicious

trafic ranking

Statistici web
trafic site
Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash