București, 14 Aprilie 2017

Anderlecht și Man United, au terminat la egalitate, 1-1, în prima manșă a sferturilor Europa League

Golul-lui-Dendoncker

Joi, pe stadionul Constant Vanden Stock din Bruxelles, s-au confruntat echipele Anderlecht și Manchester United, în meciul tur din sferturile de finală Europa League, la capătul căruia, scorul a fost 1-1.

Returul acestei duble întâlniri va fi joia viitoare, la Manchester. Echipa unde evoluează Nicușor Stanciu și Alex Chipciu, Anderlecht, se poate califica numai în cazul unei victorii sau a unui egal, începând cu un scor mai mare de 2-2.

Nicușor Stanciu a început meciul titular, fiind înlocuit pe parcursul reprizei secunde, în timp ce Alex Chipciu a fost introdus pe parcursul reprizei secunde, din postura de rezervă.

Golurile au fost marcate de Leander Dendoncker, '86, pentru Anderlecht, în timp ce pentru Manchester, a punctat Henrikh Mkhitaryan, '37.

Antrenorul lui Manchester United, José Mourinho, a declarat după meci, conform ziarului belgian Sporza: „Nu sunt mulțumit deloc am avut o mulțime de spații pentru a ne face jocul mai ușor, dar nu am jucat cum trebuia. Sunt supărat pe atacanți. Rezultatul nu este rău, chiar pozitiv. avem un mic avantaj."

René Weiler, antrenorul lui Anderlecht, a declarat după meci, conform Sporza: „Am început bine jocul, dar au fost apoi probleme, cei de la Manchester ne-au împins înapoi în a doua parte. Puteam realiza mai mult în joc și au existat oportunități. Returul este din nou dificil, dar vom încerca să realizăm imposibilul."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii