București, 30 Ianuarie 2017

Anderlecht obține numai un singur punct cu Standard și pierde șansa de a deveni lider

Nicusor-Stanciu-Anderlecht-Standard-0-0

Anderlecht nu a reușit să câștige împotriva echipei Standard, în partida disputată duminică, în cadrul etapei a 24-a, terminată cu scorul de 0-0 și să devină noul lider în camionatul Belgiei. Standard Liege a jucat aproape tot meciul cu un om mai puțin, prin eliminarea lui Mladenovic, din minutul 2. În acest sens, antrenorul lui Anderlecht, René Weiler a spus după meci: "Când aproape tot meciul ești cu un om în plus, nu poți fi mulțumit cu o remiză".

La Anderlecht, au fost titulari Alexandru Chipciu și Nicușor Stanciu (înlocuit în minutul 75), iar la Standard, Răzvan Marin a evoluat tot meciul.

Omul meciului a fost considerat portarul lui Standard, Jean-François Gillet, care și-a salvat poarta în unele faze destul de grele.

Eliminarea lui Mladenovic, la un fault asupra lui Chipciu, a fost o decizie foarte dură luată de arbitrul Bart Vertenten.

Antrenorul lui Anderlecht, René Weiler, a declarat după meci, conform ziarului belgian Sporza, următoarele: "Cu ocaziile create, am fi putut câștiga jocul. Portarul lor a făcut un meci excelent. Trebuie să acceptăm acest rezultat. Noi nu am marcat, dar modul nostru de a juca a fost unul bun. Trebuie să admitem că Standard s-a apărat bine, iar pentru noi nu a fost ușor".

Antrenorul lui Standard, Aleksandar Jankovic, a declarat după meci : "Cartonașul roșu din minutul 2, a fost ridicol. Există mai multe contacte într-un joc. Trebuie să fie mai multă flexibilitate. Acest lucru nu este bun pentru fotbalul belgian, este regretabil pentru joc și pentru calitate. Am schimbat imediat sistemul de joc după cartonașul roșu. Prima repriză nu am fost atât de siguri și am avut multe probleme pe flancuri. Dar în a doua repriză, am dublat flancurile, renunțând practic la atac".

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii