cƒutare personalizatƒ

  

 

 

 

Anchetƒ privind meciuri trucate în Grecia. PreŸedintele Ligii de Fotbal, printre cele 85 de persoane suspecte

Greece_teamPreŸedintele Ligii de Fotbal din Grecia, Vangelis Marinakis, proprietar al clubului Olympiakos Pireu, precum Ÿi câţiva fotbaliŸti Ÿi arbitri se numƒrƒ printre cele 85 de persoane suspectate într-o anchetƒ privind meciuri trucate.

Procurorul Eleni Raikou a anunţat vineri, o listƒ de 70 de persoane suspectate de implicare în meciuri trucate, dupƒ ce sƒptƒmâna trecutƒ a mai anunţat 15 nume. Printre aceŸtia se aflƒ un fost proprietar al clubului Olympiakos, Athanasios Kanellopoulos, fundaŸul internaţionl Avraam Papadopoulos, tot de la Olympiakos, mijlocaŸul Kostas Mendrinos, care a evoluat la Olympiakos, dar acum e legitimat la Aris Salonic, arbitrii Dimitris Kalopoulos Ÿi Yiannis Spatha, precum Ÿi un responsabil din cadrul poliţiei.

Cincisprezece persoane, printre care doi preŸedinţi de cluburi, au fost inculpate oficial, joi, în cadrul acestei anchete. Suspecţii sunt acuzaţi de fraudƒ, spƒlare de bani, pariuri ilegale, constituirea unui grup criminal Ÿi deţinerea ilegalƒ de arme de foc.

Ancheta a fost declanŸatƒ în luna octombrie 2010, dupƒ sesizƒrile venite de la UEFA privind presupusa implicare a unor persoane în meciuri trucate în Grecia Ÿi în strƒinƒtate.

Sursa: Mediafax

 

trafic ranking

Statistici web
trafic site Add URL Pro - Search Engine Submission and Optimization Services
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash