Analiza şi pronostic Săgeata Năvodari – Viitorul Constanța (23.08.2013, ora 19:00)
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Analiza şi pronostic Săgeata Năvodari – Viitorul Constanța (23.08.2013, ora 19:00)

Faza-meci-Rapid-ViitorulBucuresti, 23 august 2013. Astăzi de la ora 19:00 pe stadionul Farul din Constanța vom avea parte de meciul dintre Săgeata Năvodari şi Viitorul Constanța, meci care deschide etapa cu numărul 6 în liga 1. Se întâlnesc două echipe din partea inferioară a clasamentului, care cu siguranţă nu îşi doresc altceva de la acest sezon decât rămânerea în prima divizie, astfel că meciul este unul foarte important de ambele părţi. Accesul suporterilor pe stadion va fi liber.

În acest moment Năvodari sta destul de bine în clasament însă forma echipei este una din ce în ce mai slabă. După ce începuseră perfect campionatul, cu o victorie acasă cu Gaz Metan, au urmat două remize cu Braşov şi Botoşani, iar apoi, în ultimele două etape Săgeata a fost învinsă de ACS Timişoara şi Vaslui, echipa cunoscând astfel o scădere vizibilă de formă. Totuşi, echipă din Năvodari spera să practice un joc mult mai bun astăzi împotriva Viitorului, deoarece este unul dintre cele mai importante meciuri pentru ei şi o partidă care poate conta enorm de mult pentru partea inferioară a clasamentului.

Despre importanţa acestui meci şi despre faptul că victoria este absolut necesară pentru echipa sa, a vorbit şi antrenorul Tibor Selymes de la Săgeata Năvodari, care a declarat: “Trebuie să câştigăm neapărat cele trei puncte! Este un meci în care, dacă câştigăm trei puncte o să fie o distanţă de şase puncte între cele două echipe. După aceea putem să stăm un pic mai liniştiţi. Este un meci unde trebuie neapărat să câştigăm. O să fie un meci greu, e o echipă tânără, e o echipă ambiţioasă, dar noi suntem cu o experienţă mai mare, şi eu cred, după cum i-am văzut şi pe băieţi, suntem foarte, foarte hotărâţi să câştigăm acest meci“. De aceeaşi părere este şi antrenorul secund al echipei, Gabriel Manu, care a subliniat şi el faptul că jucătorii sunt foarte motivaţi şi îşi doresc extrem de mult victoria în acest meci.

De partea cealaltă a terenului, Viitorul Constanța are doar 4 meciuri disputate în acest sezon competiţional, însă echipă nu a cunoscut gustul victoriei, reuşind să obţină doar 2 puncte până în acest moment, în urmă a doua remize albe (ambele pe propriul teren, cu Gaz Metan şi Dinamo), fiind învinsă de CFR Cluj în deplasare şi Astra pe propriul teren. Dacă ar fi să facem o comparaţie, Săgeata a învins pe Gaz Metan pe propriul teren, în timp ce Viitorul a remizat cu aceştia, de aici putând rezulta un mic avantaj pentru echipa gazda din acest meci. Dar cu siguranţă acesta nu este un aspect important şi Viitorul are şansele ei în această “deplasare”.

În legătură cu meciul de astăzi, Cătălin Anghel, antrenorul constănţenilor, a declarat: “Adversara noastră de mâine are jucători mai experimentaţi ca noi, dar nu ne temem de ea. Noi vom încerca să câştigăm, ne-ar prinde tare mult o victorie. Avem o echipă tânără, de moral, care poate face meciuri bune în Liga 1“, doar că, în acest moment, cu siguranţă moralul jucătorilor săi nu este unul prea bun, ţinând cont de începutul timid de campionat şi de faptul că pleacă cu şansă a două în această dispută.

În ceea ce priveşte jucătorii absenţi pentru meciul de astăzi, Săgeata nu va putea conta pe Sorin Chitu, care este accidentat, însă în schimb vor reveni pe teren jucătorii Andrei Florean şi Viorel Dinu, care au revenit şi ei în urma accidentarilor suferite. De partea cealaltă, la Viitorul va reveni portarul Andrei Vatca, dar este foarte probabil că antrenorul echipei să îl trimită titular în poartă Viitorului tot pe Buzbuchi, ţinând cont că acesta nu a primit gol în ultimul meci disputat. În aceste condiţii, echipele probabile pentru meciul Săgeata Năvodari – Viitorul Constanța de astăzi sunt următoarele:

Săgeata Năvodari: Panagopoulos – Peteleu, Fl.Popă, Cr.Munteanu, Lupu – N’Doye, Muzac – Chiacu, V.Dinu, Tigoianu – M.Roman.

Viitorul: Buzbuchi – Nikolov, Putanu, Ghionea, Mitrea – Al.Lazăr, Benzar – Băluţa, N.Dica, Mitrita – Gavra.

Pentru acest meci, echipa Pariuri-sportive  va recomanda următorul pronostic:

Pronostic: Niciun gol înainte de minutul 33:00 / Cota: 1.83

Fără îndoială acest meci vă fi unul extrem de echilibrat, cu două echipe ce se vor lupta cu siguranţă la finalul sezonului pentru salvarea de la retrogradare. Deşi antrenorul celor din Năvodari este de părere că echipa să are o experienţă mai mare, nu putem fi în totalitate de acord cu acest lucru, ţinând cont că Săgeata e o nou-promovata, iar Viitorul a reuşit să reziste în prima divizie şi anul trecut. În sezonul 2011/2012, atunci când Viitorul şi Săgeata au fost în aceeaşi serie în divizia secundă, meciul de pe acest teren s-a încheiat cu o remiză albă, iar apoi, în retur, Viitorul s-a impus cu 2-0 pe propriul teren.

Pentru partidă de astăzi echipa noastră va recomanda pronosticul “Niciun gol înainte de minutul 33:00″, deoarece anticipam un meci închis în marea lui parte, dar mai ales în prima repriză. Cu siguranţă ambele echipe vor fi foarte prudenţe în faza defensivă şi chiar putem spune că vor fi mai preocupate să nu primească gol decât să marcheze unul. Ţinând cont că viitorul are două remize albe în cele 4 meciuri disputate până acum, iar Săgeata nu este o echipă extrem de ofensivă şi care poate pune probleme mari, considerăm că pronosticul are şanse reale de reuşită.

Click aici si pariaza pe Sageata Navodari – Viitorul Constanta, primesti 200 Ron bonus!

Ultimele meciuri: SĂGEATA NĂVODARI

19.08.13 LIG Vaslui Năvodari 1 : 0

10.08.13 LIG Năvodari Poli Timişoara 1 : 2

03.08.13 LIG FC Botoşani Năvodari 1 : 1

29.07.13 LIG FC Braşov Năvodari 1 : 1

20.07.13 LIG Năvodari Gaz Metan Mediaş 1 : 0

Ultimele meciuri: VIITORUL Constanța

18.08.13 LIG V. Constantă Gaz Metan Mediaş 0 : 0

10.08.13 LIG CFR Cluj V. Constantă 2 : 1

05.08.13 LIG V. Constantă Din. Bucureşti 0 : 0

21.07.13 LIG V. Constantă Astra 0 : 4

13.07.13 CLU Kasimpasa V. Constantă 3 : 3

Meciuri directe: S. NĂVODARI – V. CONSTANTĂ

02.06.12 DIV V. Constantă Năvodari 2 : 0

26.11.11 DIV Năvodari V. Constantă 0 : 0

03.05.11 DIV Năvodari V. Constantă 2 : 0

31.10.10 DIV V. Constantă Năvodari 2 : 2

Florin Marius Cadar

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash