București, 14 Noiembrie 2015.

Amicalul Anglia v Franța, se va disputa marți, pe Wembley, cum fusese programat inițial

Wembley-Stadium-21Meciul amical dintre selecționatele Angliei și Franței, programat a se disputa marți pe stadionul Wembley, va merge mai departe, după seria de atacuri de la Paris, care au ucis cel puțin 128 de persoane.

Trei atentatori sinucigasi, au murit vineri în explozii în afara Stade de France, în timp ce Franța a jucat amicalul cu Germania.

Președintele Federației Franceze de Fotbal (FFF) Noel Le Graet, a declarat sâmbătă că Les Bleus se va deplasa la Londra.

Toate evenimentele sportive care urmau a fi disputate la Paris, în acest weekend au fost amânate în urma atacurilor, dar Franța va fi din nou pe teren marți.

Președintele FA, Greg Dyke a declarat sâmbătă: "Gândurile noastre și condoleanțe sincere sunt cu orașul Paris după aceste atrocități teribile", conform Telegraph.

Toate meciurile sub egida UEFA din zilele următoare, inclusiv Euro 2016 play-off, vor fi precedate de un moment de reculegere, în timp ce echipele implicate în aceste meciuri vor purta banderole negre ca un semn de respect.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.