București, 12 Iulie 2017

Amical important pentru FC Viitorul, cu Olympique Marseille, la Lausanne

Dragos-Nedelcu

Miercuri, în ziua când Tribunalul de arbitraj sportiv, va judeca plângerea depusă de FCSB pentru decernarea titlului de campioană, FC Viitorul va disputa la Lausanne, acolo unde este și sediul TAS, un meci amical de cinci stele cu francezii de la Olympique Marseille, de la orele 20:30.

Aflați la aeroport în drum spre Lausanne, jucătorii echipei campioane, FC Viitorul, sunt încrezători în ceea ce privește decizia TAS.

În acest sens, mijlocașul în vârstă de 20 ani, care a refuzat FCSB, în această pauză competițională, Dragoș Nedelcu, a declarat la postul TV Digi: „Cu acest meci, pot spune că avem o perioadă foarte încărcată, dar suntem tineri și trebuie să facem față. O să fie un meci foarte greu, pentru că au jucători foarte buni, de nivel foarte mare și vom vedea cum ne vom descurca.”

Întrebat dacă are emoții în ce privește Decizia TAS de miercuri, precum și de posibilitatea ajungerii la FCSB, Dragoș Nedelcu a răspuns: „Eu nu am emoții pentru că am câștigat campionatul și restul nu mă interesează. Nu vreau să vorbesc de posibilitatea ajungerii mele la Steaua. A fost decizia mea în acel moment, pe viitor, nu știu ce voi face.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii