Amical de lux: Real Madrid- PSG, în 27 iulie 2013
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Amical de lux: Real Madrid- PSG, în 27 iulie 2013

Zlatan_Ibrahimovic-yBucuresti, 27 iulie 2013. În cadrul stagiului de pregătire de vară al echipei franceze PSG, care se desfășoara în Suedia, este programat în această seară, de la orele 21:00, ora locală, partida amicală dintre Real Madrid și PSG. Meciul se va desfășura la Göteborg pe Ullevi Stadium.

Este interesant de văzut la lucru in aceasta seara, noua achiziție a PSG,  Edinson Cavani si de a vedea la lucru pe Thiago Silva.

Antrenorul PSG, Laurent Blanc a declarat în cadrul unei conferințe de presă, însoțit de Zlatan Ibrahimovic : "Va fi un meci de prestigiu. Suntem mereu în căutarea de meciuri amicale, mai ales atunci când joci cu astfel de echipa de prestigiu și de calitate, cum este Real Madrid. Acesta este un meci important pentru noi, pentru un reglaj fin al pregătirilor noastre. Este ultimul nostru meci înainte de a începe competiția.

Atacantul lui Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovic a spus: "Jucăm cu o echipă mare. Acesta va fi un meci mare și vom face totul pentru a asigura fanii să se bucure de joc. Ei vor vedea două echipe bune, astfel ar trebui să fie un joc bun."

În legătură cu prezența echipei sale, PSG în Suedia pentru campania de pregătire de vară, Zlatan Ibrahimovic a spus miercuri in cadrul unui interviu: "Sunt foarte încântat să văd clubul unde activez în prezent că este în țara mea, țara pe care o reprezint în străinătate. Este minunat că colegii mei își pot face o idee, de unde vin, unde a început totul pentru mine, chiar dacă eu sunt un tip de la Malmö, nu din Stockholm".

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash