București, 31 August 2017

Ambiții mari, înaintea startului Ligii a 4-a, seria București

Suporteri-CSA-Steaua

Cu două zile înaintea startului noului sezon al Ligii a 4-a, seria București, reprezentanții celor două echipe cu șanse cele mai mari de promovare în Liga a 3-a, Daniel Niculae, Președinte și jucător la AS Academia Rapid și Marius Lăcătuș, Director tehnic la CSA Steaua, au discutat la televiziunea Digi despre unele detalii specifice înainte de începerea competiției.

În intervenția telefonică pe care a avut-o, Marius Lăcătuș a spus: „Din câte știu eu, din ce am discutat cu cei din conducerea clubului, noi nu vom face demersuri să promoveze două echipe din seria noastră. Noi ne vedem de treaba noastră. Cei de la AMFB, probabil dacă va fi cazul, vor hotărî dacă promovează o echipă sau două din Liga a 4-a spre Liga a 3-a.”

Întrebat de ziaristul Radu Naum, dacă va juca meciurile cu Rapid, sau poate cu cei de la Dinamo (varianta Badea), pe Arena Națională, Marius Lăcătuș a spus: „Nu am discutat acest lucru, dar eu cred că ar fi un efort financiar destul de mare. Ar fi un lucru frumos, dar în funcție de ceea ce vor dori suporterii noștri, dacă arena noastră din Ghencea nu face față unui număr mare de suporteri, poate vom ajunge și în această situație.”

La aceiași întrebare, Daniel Niculae a răspuns: „Dacă vom vedea și vom ajunge la un numitor comun, cred eu că ar trebui ca ambele meciuri să se dispute pe Arena Națională, tur și retur. Ar fi extraordinnar pentru un meci de Liga a 4-a, să adunăm foarte mulți suporteri.”

Întrebat dacă Rapid este principala contracandidată, Marius Lăcătuș a răspuns: „Să fiu sincer, am cunoștințe despre echipele pe care le-am văzut în returul campionatului trecut din Liga a 4-a. Dacă Nico poate să joace și sunt sigur că poate face acest lucru, la un nivel și mai superior, chiar la Liga 1, dar este opțiunea lui. Eu întotdeauna am respectat Rapidul și jucătorii care au fost acolo, chiar am avut relații destul de bune, chiar cu Pancone, cu mulți jucători de acolo. Probabil Rapid va fi una dintre contracandidate, în mod cert. Probabil că vor mai fi încă două trei echipe, care se vor angaja în lupta pentru promovare, cum ar fi Termo, Progresul.”

Programul complet al Ligii a 4-a, seria București, ediția 2017-2018, poate fi lecturat accesând link-ul Fotbal flash.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii