căutare personalizată

  

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

 

14 febr. 2012

Amânarea etapei a XIX-a a Ligii I se va decide în şedinţa Comitetului Executiv de vineri

Stadion_National_ArenaAmânarea etapei a XIX-a a Ligii I, programată la 25 februarie, ca urmare a ninsorilor din ultima perioadă, se va decide în şedinţa Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal de vineri, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul LPF.

"Există solicitări din partea mai multor cluburi privind amânarea etapei din cauza zăpezii. O decizie însă poate lua doar Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. Conducerea FRF va solicita o prognoză Administraţiei Naţionale de Meteorologie pentru data de 25 februarie în baza căreia se va supune la vot. Propunerea pentru amânare o va face în şedinţa de vineri fie preşedintele Dumitru Dragomir, fie unul dintre ceilalţi doi reprezentanţi ai Ligii I în Comitetul Executiv", a afirmat, luni, sursa citată.

Etapa a XX-a a Ligii I se va disputa însă la data programată, 3 martie, indiferent de vreme. "Nu se poate amâna şi etapa următoare pentru că nu există date disponibile în calendarul competiţional", a adăugat sursa citată.

Sursa: mediafax.ro

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash