Altercatie intre Mario Balotelli și managerul sau Roberto Mancini
 
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

 

Altercatie intre Mario Balotelli și managerul sau Roberto Mancini

Robert-Mancini-and-Mario--007Bucuresti, 03 ian. 2013. Oh, Mario Balotelli, ce vei face în continuare?Cel mai recent incident care implică Manchester City, a avut loc intre atacantul Roberto Mancini si Mario Balotelli, soldat cu imbranceli, scuipati, în timpul antrenamentului de joi (n.r. azi 03 ian. 2013).

Iată ce sa întâmplat, în conformitate cu Rob Burnett prezent la fata locului: Mancini a fost înfuriat de un atac intarziat al lui Balotelli asupra lui Clichy, un aparator de 22 de ani. Balotelli a mers pana la managerul său, care a reacționat imediat. Personalul de pe margine a fost nevoie să intervină și antrenorul Brian Kidd, care a trebuit sa intre intre cei doi, iar Mancini a fost dat departe de jucător, pentru ca ceilalți membri ai personalului au tras deoparte pe Balotelli.

Dar pentru a aprecia cu adevărat ce sa întâmplat aici, va trebui să re-trăiască incidentul prin imagini uimitoare, surprinse la fata locului de cativa fotoreporteri.

Vom începe cu Mancini, care este în mod clar nemultumit de Balotelli, pe care il trage de cămașa.

Acum, hai să facem două lucruri clare: Aceasta este o stire, deoarece implică băiatul rău, Balotelli și pentru că aceste fotografii sunt absolut hilar.

Nu e niciodată o idee bună pentru un jucător să prezinte o amenințare la adresa managerul lui, cu toate acestea, proprietarul Sheikh Mansour a fost mult timp unul dintre cei mai mari susținători ai lui Balotelli, așa că sigur acest mic incident va fi usor trecut ca neobservat.

Preluare Blecher Report; imagine: Guardian


trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.