București, 31 Ianuarie 2017

Alin Toșca și-a făcut debutul la Betis Sevilla, împotriva FC Barcelona, scor 1-1

Alin-Tosca-meci-Betis-Barcelona

Alin Toșca, deabia ajuns la Betis Sevilla, a debutat duminică, fiind titular în meciul cu FC Barcelona, din Primera Division, într-un meci al etapei a 20-a, disputat la Sevilla și încheiat 1-1.

Alex Alegria a deschis scorul în minutul 75 pentru Betis, iar Messi a reușit egalarea în ultimul minut de joc.

Luni, într-o intervenție telefonică la televiziunea Digi, după debutul la Betis, Alin Toșca a declarat: "Am aflat cu o oră înainte de meci în vestiar, că voi fi titular. Atunci a făcut antrenorul echipa și am aflat că joc. Vă dați seama, emoțiile au crescut puțin, dar în același timp, am început să mă concentrez foarte bine la meci și să mă motivez."

În continuare, Alin Toșca a mai spus: "La antrenament, vă dați seama, am lucrat anumite scheme tactice, dar nu eram sigur de acest lucru. M-am gândit tot timpul la meci, având toate opțiunile și dacă joc și dacă nu joc. Este o diferență față de Liga 1 a noastră, de calitate în primul rând și de gândire. Se joacă foarte repede."

"M-a ajutat foarte mult antrenorul echipei la acest meci de debut, mi-a spus ce am de făcut și în al doilea rând colegii. Sunt jucători extraordinari, cu experiență, cu calitate, așături de care eu cred că pot crește foarte mult și pot juca din ce în ce mai bine. În al treilea rând, a fost concentrarea mea și atenția", a spus în încheiere Alin Toșca.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii