București, 26 Ianuarie 2017

Alin Toșca, primul antrenament la noua sa echipă, Betis Sevilla

Alin-Tosca-Betis

Fundașul Alin Toșca, de 24 ani, transferat recent de la FCSB, la echipa din prima divizie a campionatului spaniol, Betis Sevilla, a efectuat miercuri primul antrenament, cu noii săi coechipieri.

În cadrul unei scurte conferințe de presă, Alin Toșca a declarat: "Am venit în fotbalul spaniol, pentru că după părerea mea este cel mai puternic din lume și am urmărit foarte multe meciuri de aici, inclusiv meciurile lui Betis, o echipă foarte bună."

Fostul internațional Cosmin Contra, spune că în urmă cu două zile a fost contactat de ziariști din Sevilla, ca să le vorbească despre Toșca. Cosmin Contra a declarat telefonic la postul de televiziune Digi Sport, următoarele: "Se pare că nimeni nu-l cunoștea foarte bine pe Alin Toșca. Nu-l cunosc personal, dar din ce l-am văzut la televizor în meciuri, mi-am dat așa o părere despre Alin Toșca. Am vorbit, normal, frumos despre el și eu cred că sistemul care joacă Betis în momentul de față, pot spune că Alin Toșca este o mutare bună pentru Betis."

Duminică, la prânz, Betis întâlnește pe propriul teren pe FC Barcelona și este posibil ca Alin Toșca să-și facă debutul oficial, tocmai împotriva unei echipe de asemenea calibru!

 

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii