București, 01 Decembrie 2016

Alin Toșca, după înfrângerea cu Dinamo: "Nu este niciun fel de criză la Steaua"

Dinamo-Steaua-3-1-etapa-18

Dinamo a câștigat derby-ul cu FC Steaua, disputat miercuri pe Arena Națională, scor 3-1, într-o partidă în care fanii lui Dinamo au fost super încântați, prezentând din nou o coregrafie de excepție.

FC Steaua a început furtunos meciul și în secunda 10, avea de executat un penalty, obținut de William De Amorim, la faultul în careu al portarului Penedo. A transformat Boldrin, după câteva minute de așteptare, datorită petardelor aruncate de fanii dinamoviști, una dintre ele, ajungând în suprafața de joc.

Dinamo reușește să egaleze, prin Hanca, tot dintr-un penalty, obținut de Busuladzic, la faultul în careu, al noului intrat Pintilii, cu trei minute mai devreme, în locul lui Muniru.

Prima repriză a fost prelungită cu 6 minute, peste timpul regulamentar, iar Dinamo a reușit să mai marcheze prin Nedelcearu, în aceaste minute de prelungire, din pasa lui Hanca.

Adam Nemec majorează scorul, profitând de o neînțelegere între Tamaș și Niță, în minutul 58, iar Dinamo conducea pe tabelă cu 3-1.

Cu 8 minute înaintea finalului de meci, Boldrin putea să reducă din diferența de pe tabelă, în urma unui șut din 7 metri, dar Penedo s-a opus.

Fani-Dinamo-derby-cu-Steaua

Fundașul echipei FC Steaua, Alin Toșca, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Astăzi, am pierdut un meci foarte important, pe greșeli copilărești. Am început meciul foarte bine, am înscris, după care am luat două goluri foarte ușoare, în urma unor faze fixe. Majoritatea meciurilor, noi le dominăm, ne creăm șanse de a marca, dar ratăm foarte mult. Nu este niciun fel de criză la Steaua. Ținem capul sus, muncim mai departe și încercăm să câștigăm următorul meci."

"Îmi dorec să rămânem pe primul loc și o să luptăm pentru asta. Avem un staff foarte bun, avem un preparator foarte bun, ne pregătim foarte bine în fiecare zi. Ne lipsește și șansa, ratăm foarte mult", a mai spus Toșca în încheiere.

După acest rezultat, FC Steaua continuă să ocupe locul 1 din clasament cu 34 puncte, urmată de CSU Craiova și FC Viitorul cu câte 33 puncte. Dinamo ocupă locul 5, cu 29 puncte.

Autor, Alexandru Neață