București, 22 Martie 2017

Alin Toșca: Meciul cu Danemarca este unul foarte important pentru noi

ALIN-Tosca-2017

Fundașul echipei de club Betis Sevilla și al Echipei Naționale, Alin Toșca, aflat în cantonamentul de pregătire de la Centrului Național de Fotbal Mogoșoaia, în vederea meciului cu Danemarca, de duminică, ora 21:45, pe Cluj Arena, a participat la conferința de presă de marți, alături de selecționerul Christoph Daum.

Fundașul Alin Toșca, a declarat în cadrul conferinței de presă: "Vom munci să-i facem fericiți pe suporterii români. Trebuie să jucăm mai dur, să le arătăm că suntem mai puternici și că ne dorim mai mult. Noi știm foarte bine că Danemarca este o echipă cu talie, jucători înalți, care joacă la echipe foarte bune. Cunosc foarte bine pe atacantul Cornelius (n.r. FC Copenhaga), care tot așa este un jucător cu talie, pe Wass, care joacă în Spania (n.r. Celta Vigo), au un mijlocaș foarte bun, pe Eriksen (n.r. Tottenham), dar per total, au o echipă bună."

"Ne uităm în primul rând la noi, suntem fericiți că jucăm alături de suporterii noștri, că jucăm acasă și asta, eu cred că ne dă un plus. Este un meci foarte important pentru noi, pentru a avea șanse la locul 2", a mai spus în încheiere, Alin Toșca.

În grupa E de calificare pentru turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Rusia 2018, România ocupă înaintea meciului cu Danemarca, locul 4, cu 5 puncte. În cazul unei victorii, coroborat cu un succes al echipei de pe primul loc, Polonia în meciul din deplasare cu Muntenegru, ar situa reprezentativa României pe poziția secundă a clasamentului.

Meciul de duminică, dintre România și Danemarca, va fi arbitrat de Martin Atkinson, la centru și ajutat la cele două linii de Stephen Child și Stuart Burt. Al patrulea oficial este Anthony Taylor, toți patru din Anglia.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii