București, 02 Septembrie 2018

Alexandru Mitriță: „Mă bucur că am câștigat împotriva lui Dinamo, rivala noastră”

Alexandru-Mitrita-dubla-cu-Dinamo

După victoria echipei Universitatea Craiova de Sâmbătă, în partida cu Dinamo, scor 3-0, Alexandru Mitriță, autorul unei duble, în minutele 70 și 76, a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, lucru care ne dă speranțe în vederea meciurilor Echipei Naționale, din Liga Națiunilor UEFA, cu Muntenegru și Serbia.

Reamintim faptul că atât Alexandru Mitriță, cât și Nicușor Bancu, fac parte din lotul de 25 jucători, convocați de Cosmin Contra pentru cele două meciuri oficiale ale României, din 7 și respectiv 10 Septembrie a.c.

După victoria din meciul cu Dinamo, mijlocașul echipei Universitatea Craiova, Alexandru Mitriță, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „În primul rând suntem foarte fericiți că am câștigat împotriva lui Dinamo, rivala noastră, am câștigat cu un scor de 3-0. Ați văzut ce a fost și pe teren și în tribune, le mulțumim celor care au fost alături de noi și ușor-ușor, se vede că echipa a început să meargă. Tot ce avem nevoie este răbdarea suporterilor, pentru că am spus că o să vină rezultate, o să vină jucători ca să ne ajute foarte mult. Și în această seară, toți care au intrat, au jucat foarte bine.”

Despre starea gazonului, precum și de aducerea atacantului Koljic, Mitriță a spus: „Gazonul în această seară a arătat mai bine, față de alte dăți și sperăm ca după această pauză, să arate mult mai bine. Aveam nevoie de un pivot să protejeze mingea, să mi-o dea mai departe. Tot ce aveam nevoie, era de un vârf masiv, a venit și din câte am înțeles, a venit și Nuno Rocha. Echipa se completează și o să arătăm mult mai bine, de la meci la meci.”

„Ne va aștepta două meciuri foarte grele cu Echipa Națională, reprezentăm această țară și trebuie să câștigăm aceste două meciuri. Mi-aș dori să fiu titular pentru Echipa Națională, dar depinde de mine ce voi face la antrenament, ce va decide Mister. Eu doar mă pregătesc și aștept această oportunitate”, a spus în încheiere Alexandru Mitriță.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Hagi-si-jucatorii

 

Citește și: Gheorghe Hagi, după victoria cu Gaz Metan: „Când jucăm bine colectiv, suntem puternici”

Sâmbătă, într-un meci al etapei a 5-a, disputat la Ovidiu, FC Viitorul a dispus de Gaz Metan, scor 2-0, urmare a golurilor marcate de către,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X