București, 10 Octombrie 2019

Alexandru Mitriță: „Îmi doresc să am câți mai mulți băieți și să-i dau la fotbal”

../Imagini-008-2019/Alexandru-Mitrita

Aflat în cantonamentul Echipei Naționale pentru partidele cu Insulele Feroe și Norvegia, din 12 Octombrie și respectiv 15 Octombrie, mijlocașul echipei New York City și al Echipei Naționale a României, Alexandru Mitriță, a acordat un interviu pentru FRF-TV, răspunzând câtorva întrebări legate de cariera sa fotbalistică.

Întrebat de reprorterul FRF despre cât este de afectat de schimbarea fusului orar, pentru perioada de 10 zile, legată de convocarea la Echipa Națională, Alexandru Mitriță a declarat: „Nu este ușor să zbori atât de mult, dar cred că este mult mai bine față de data trecută când am venit, mă simt mult mai bine. Tot ce trebuie să fac este să mă antrenez și să mă odihnesc foarte bine, să mănânc și cred că odihna este cea mai importantă.”

Având în vedere că la lotul Naționalei sunt 9 jucători care au evoluat, sau evoluează în fotbalul italian, printre care și el timp de doi ani, a fot întrebat sî își spună părerea despre fotbalul din peninsulă, răspunzând: „Fotbalul italian este la un nivel foarte ridicat. Dacă nu ajungeam în Italia, după o experiență de 2 ani, eu cred că nu ajungeam unde sunt, să joc și la Craiova la un nivel foarte bun. Eu zic că mi-a prins foarte bine acea experiență.”

Întrebat de ce în ultimele meciuri ale Echipei Naționale, jocul echipei este mai bun în a doua repriză, Alexandru Mitriță a spus: „Cred că totul este mental, dar eu zic că n-am jucat meciuri foarte slabe în prima repriză, am făcut meciuri bune, dar poate intrăm mai bine în a doua repriză. La pauză, ceea ce ne spune Mister, ne permite să intrăm mult mai focusați.”

Căsătorit de curând, Alexandru Mitriță a fost întrebat câți copii își doreșete și dacă îi va da la fotbal, acesta a spus: „Sunt foarte fericit, am făcut un pas foarte important în viața mea, chiar aveam nevoie de acest pas, Prietena mea și actual soția mea, a fost mereu alături de mine și la bine și la greu. Vă dați seama că-mi doresc să fac câți mai mulți băieți, să-i dau la fotbal, chiar dacă nu sunt talentați, îi voi forța să joace fotbal”. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Botosani-CFR-Cupa

 

Citește și: FC Botoșani poate pierde locul câștigat în optimile Cupei României la masa verde

Deși a câștigat partida din 16-zecimile Cupei României cu CFR Cluj, după 120 minute de joc și excutarea penalty-urilor de departajare, FC Botoșani își poate...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X