căutare personalizată

  

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

 

 

20 iulie 2012

Alex Ferguson a confirmat interesul clubului Manchester United pentru Van Persie

Manchester United i-a facut o oferta clubului Arsenal pentru capitanul Robin Van Persie, insa aceasta a fost inferioara valorii reale a jucatorului potrivit "Tunarilor". Nici ofertele facute de Juventus si Manchester City nu s-au apropiat de suma pe care o vor londonezii pentru olandez.

Ferguson a declarat pentru Telegraph: „Se vede ca Arsenal a anuntat in mod public faptul ca am facut o oferta pentru jucator. De obicei noi nu facem aceste declaratii inainte a ajunge la o intelegere. Nu are rost sa facem declaratii cu privire la un transfer care poate nu se va face. Mai sunt si alte cluburi interesate de Van Persie, iar in acest moment suntem interesati si noi".

Manchester United, City si Juventus au oferit fiecare in jur de 15 milioane de lire, insa se crede ca Arsenal cere peste 20 de milioane pentru cel mai bun „Tunar” al lor. Se pare totusi ca Arsenal nu s-a impacat cu idea ca Van Persie nu vrea sa-si prelungeasca contractul care va scadea anul viitor si incearca sa traga de timp pentru a-l convinge pe olandez sa ramana la Londra.

Cazul lui Van Persie se anunta asemanator acelora lui Cesc Fabregas si Samir Nasri, ambii vanduti vara trecuta cu putin inainte de incheierea perioadei de transferuri.

Manchester City si Juventus si-au aratat de demult interesul fata se capitanul celor de la Arsenal, iar intrarea in joc a „Diavolilor Rosii” ar putea umfla acum pretul jucatorului. Cu privire la  style="font-size: 10.0pt; font-family: Arial; color: black"> o dau pe Manchester City favorita, urmata de Juventus.

Londonezii au facut deja doua achizitii importante, aducandu-i pe Lukas Podolski si Oliver Giroud, iar in caz de plecare a olandezului, sunt pregatiti sa-l aduca si pe Fernando Llorente.

Ultimele 

Bogdan Marinescu, imagine http://www.haircutshairstyle.com

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash