Alejandro Sabella: Luăm în serios meciul cu România
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Alejandro Sabella: Luăm în serios meciul cu România

Alejandro-SabellaBucurești, 05 martie 2014. Înaintea meciului amical dintre selecționatele României și Argentinei de miercuri, selecţionerul Argentinei, Alejandro Sabella, a susținut o conferință de presă marți și a declarat următoarele:

"Suntem pregătiţi pentru acest meci cu toate că sunt foarte mulţi jucători care au evoluat în ultimele zile la echipele de club. Luăm în serios acest meci, este una din partidele importante pe care le disputăm înaintea turneului final din Brazilia. Cel mai important lucru este că am întregit această familie a noastră. Dn punct de vedere psihic jucătorii se simt bine, e şi pentru ei o bucurie să se revadă înaintea turneului final România are un potenţial tehnico-tactic foarte bun, are jucători tineri care promit şi din câte ştiam eu au obiectiv formarea unei echipe pentru Euro-2016. Vom încerca, la CM, ca Argentina să aibă un as în mânecă. Jucătorii au încredere în forţele propriii, sperăm să ajungem cât mai sus la acest turneu".

Meciul amical România - Argentina se va disputa miercuri, de la ora 21.00, pe stadionul Național Arena.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash