București, 06 Ianuarie 2019

Alaves învinge Valencia, scor 2-1 și țintește un loc pe podiumul clasamentului

../Imagini-dec-2019/Alaves-Valencia-2-1

Alaves a întâlnit sâmbătă, pe propriul stadion, Mendizorrotza, într-o partidă din La Liga, a etapei a 18-a, Valencia, pe care a și câștigat-o, cu scorul de 2-1. Golurile lui Borja Bastón (minutul 21) și Tomás Pina (minutul 45) au reușit să întoarcă rezultatul inițial, urmare a golului echipei Valencia, al lui Dani Parejo (minutul 14).   

Valencia, deși a avut o posesie mai bună, nu a reușit să-și creeze situații clare de gol, nici pe finalul partidei, când gazdele au încercat să-și apere fragilul avantaj. Intervențiile portarului Neto, în cel puțin trei situații dificile, au făcut ca diferența de scor să nu fie mai mare.

După această victorie, Alaves urcă pe locul 4 în clasamentul La Liga, cu 31 puncte, depășind-o pe Real Madrid cu un punct, având șanse reale să termine pe podium, cu o etapă înaintea încheierii primei părți a campionatului. Valencia ocupă poziția a 11-a, cu 22 puncte.

În etapa a 19-a, Alaves va juca în deplasare cu Girona, iar o victorie ar propulsa-o pe locul 3 al clasamentului, cu condiția ca Sevilla să nu câștige în deplasare cu Athletic.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

Mihai-Teja-dec-2018

Citește și: După demiterea lui Dică de la FCSB, Stoichiță îl recomandă pe Mihai Teja pe banca echipei

După plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB, pe banca echipei sunt la această dată trei variante posibile de antrenori: Mihai Teja, Dan Alexa și Marius Șumudică...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X