București, 12 Mai 2017

Ajax și Man United, față în față, în finala Europa League

Man-United-Celta-1-1-semifinala-Europa-L

Finala Europa League programată a se disputa pe 24 Mai, de la orele 21:45, la Stockholm, va opune față în față, Ajax și Manchester United, ambele calificând-use după dublele manșe, cu Lyon și respectiv Celta.

Joi, pe stadionul Old Trafford din Manchester, echipa condusă de tehnicianul Jose Mourinho, a realizat un scor egal, 1-1 și s-a calificat cu scorul general de 2-1, în dubla cu Celta, Pentru Manchester a marcat Fellaini în minutul 17, pentru ca, Roncaglia să egaleze cu cinci minute înaintea fluierului final, al arbitrului Ovidiu Hațegan.

După ce gazdele au fost egalate, arbitrul Ovidiu Hețegan a trebuit să arate două cartonașe roșii, lui Eric Bally de la Manchester și lui Roncaglia, de la Celta, datorită unei busculade generale, reușind să facă față cu greu situației!

După meci, unii jucătorii ai lui Celta erau prăbușiți la pământ pentru faptul că nu au reușit calificarea, iar atacantul Iago Aspas, plângea ca un copil, de durere!

Prin calificarea în finala Europa League, Manchester United, are garantat un loc în Liga Campionilor din ediția 2017-2018.

Până la finala din 24 Mai, Manchester United mai are de disputat trei meciuri în campionatul intern, iar Jose Mourinho, va menaja mulți jucători, în timp ce Ajax termină competiția internă la sfârșitul acestei săptămâni și îi rămân 12 zile de pregătire.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii