Aflat de peste o lună într-o închisoare din Paraguay, Ronaldinho este eliberat pe cauțiune

București, 08 Aprilie 2020

../Imagini-02-2020/Ronaldinho.jpg

Încarcerat de peste o lună în Paraguay, mai precis din 6 Martie, pentru că a folosit pașapoarte false, Ronaldinho este acum în arest la domiciliu într-un hotel din Asuncion. Brazilianul a plătit o cauțiune de 1,6 milioane de dolari, conform cotidianului spaniol AS.

Fostul jucător al Barcelonei, a fost desemnat să stea într-un hotel din Asuncion. „Aceasta este o măsură alternativă pentru Ronaldinho și fratele său și continuarea detenției lor într-un hotel", a declarat judecătorul Gustavo Amarilla în cadrul unei conferințe de presă. Cei doi bărbați stau în camere separate, care sunt permanent monitorizate.

Ronaldinho și fratele său mai mare, plus consilierul de afaceri, Roberto Assis Moreira, au fost încarcerați în Agrupación Especializada, un sediu al Poliției Naționale din Asunción, care funcționează și ca închisoare.

Printre acuzați se numără Dalia López, o femeie de afaceri din Paraguay, care este președintele fundației caritabile care a gestionat prezența fraților în Paraguay. López are un mandat internațional de arestare din 18 martie.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 

P

P

../Imagini-03-2020/Antonio-Candreva.jpg

Citește și: Aflat în carantină, Antonio Candreva și partenera sa combină exercițiile fizice

În timp ce mulți sportivi se antrenează singuri acasă, pentru a-și menține forma fizică, jucătorul lui Inter, Antonio Candreva își împarte sesiunile de pregătire...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X