București, 28 Aprilie 2018

Adrian Mutu, după primul eșec ca antrenor: „Simt o dezamăgire, dar în același timp, o mare ambiție”

Adrian-Mutu-antrenor-Voluntari

Vineri, în meciul de debut al etapei a 7-a din play-out, pe stadionul Anghel Iordănescu, echipa gazdă FC Voluntari, a suferit primul eșec, sub comanda antrenorului Adrian Mutu, scor 0-1 cu vecina de cartier, Juventus București. Singurul gol a fost marcat din penalty, în minutul 58, de Vasile Gheorghe.

Tehnicianul Adrian Mutu, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Normal că trebuia să trec și prin asta, nu. Eu cred că am făcut un meci bun. Defensiv n-am riscat absolut nimic. Nu știu dacă au avut vre-un șut pe poartă în prima repriză. A fost un meci în care am atacat pe tot parcursul, în prima repriză iar în a doua, cât s-a jucat. Ce m-a deranjat pe mine și pentru care am fost și eliminat, a fost un antijoc din partea lor, cel puțin în ultimele 30 de minute. Îmi convine să pierd, dar nu în felul acesta.”

„Despre arbitraj nu aș vrea să vorbesc, dar trebuiau să se impună mai mult, să le dea cartonașe, pentru că trăgeau foarte mult de timp. Pe viitor, probabil că o să lucrăm mai mult cu astfel de echipe, atunci când se strâng în jurul careului, să încercăm să-i desfacem mai mult, să jucăm mai mult pe margini. Simt o dezamăgire, dar în același timp simt o mare ambiție și o determinare, să o iau de la capăt, să o iau de la început”, a spus Adrian Mutu în încheiere.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii