Adrian Falub: Ne bucurăm de acest punct!

Osman-NDOYEBucurești, 10 august 2014. A doua surpriză a etapei a treia, a venit după victoria Ceahlăului în deplasarea cu Pandurii, de pe Centralul dinamovist, unde ASA Tg. Mureș a obținut un rezultat de egalitate, scor 1-1.

Meciul a debutat cu o greșeală a arbitrului Lucian Ruxandru, care nu a acordat cartonaș roșu portarului Stăncioiu, la faultul acestuia din afara careului, asupra lui Vali Lazăr, în calitate de ultim apărător.

După numai câteva minute, Gabi Mureșan deschide scorul, în urma unei lovituri libere de la mare distanță.

N'Doye, a ratat penalty-ul din minutul 29, ca urmare a hențului în careu al lui Adrian Popa. Întrebat după meci de reportera de la Look TV, dacă a fost certat de colegi că a ratat penalty și mai tîrziu pentru că a fost eliminat pentru al doilea galben, N'Doye a spus: "De ce să mă certe. Eu sunt singurul jucător care a ratat penalty? Asta e viața."

În ultima fază a primei reprize, Steliano Filip egalează cu un șut puternic din 12 metri pe colțul scurt, balonul a fost ușor deviat de Balaur.

Antrenorul echipei ASA Tg. Mureș, Adrian Falub a declarat după meci la Look TV: "Dip punct de vedere, cum s-a desfășurat jocul, dacă noi reușeam să marcăm la acel penalty, poate puteam să luăm mai mult. Una peste alta, cred că n-am făcut un joc rău d.p.v. defensiv, am luat un punct, pentru că și Dinamo și-a creat câteva ocazii, cred că rezultatul este mai corect, un egal. Noi suntem o echipă nou promovată, ne bucurăm de acest punct și mergem înainte."

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.