București, 16 Septembrie 2016

Adi Popa: Când ai un om în minus, este dificil

 

 

FC Steaua a debutat cu stângul în Grupa L, din Europa League, în partida disputată joi în deplasare cu Osmanlıspor, încheiată cu scorul de 2-0.

Fundașul Gabi Tamaș, a declarat imediat după această înfrângere la televiziunea Sport.ro, următoarele: "Penalty-ul care a fost acordat împotriva noastră, face parte din joc, vă dați seama. Am alergat foarte mult în a doua repriză, ținând cont că am jucat în 10. S-a schimbat total faza jocului de când a ieșit Enache, dar trebuia să abordăm meciul cum l-am abordat prima repriză, să ne apărăm, să stăm bine în teren. Poate le-am dat prea multe spații în adoua repriză".

În legătură cu schimbarea lui Golubovici, cu un fundaș, Tamaș a spus: "Nu mă întrebați pe mine de schimbări, întrebați-l pe mister, cine intră, cine iese trebuie să joace pentru Steaua. În 10 oameni este foarte dificil la un asemenea nivel să ții de 0-0".

Atacantul Adi Popa, a declarat după meci, următoarele: "S-a simțit eliminarea lui Gabi Enache, pentru că din punctul meu de vedere, în 11 la 11, le-am pus probleme, am adus mingea în careul lor, am avut momente când am și controlat jocul la mijlocul terenului, ne-am creat o posesie foarte bună, dar la acest nivel, când ai un om în minus este dificil. Nu se pune problema să-i fi reproșat ceva lui Enache, pentru că este colegul nostru. Oricine poate greși, însă n-am văzut faza cum trebuie și nu pot să o comentez".

Întrebat de șansele de calificare ale Stelei, după acest meci, Adi Popa a spus: "Mai sunt cinci meciuri, avem meciul retur cu ei acasă, se poate întâmpla orice. Șansele rămân aceleași, pentru că mai sunt 15 puncte în joc".

Autor, Alexandru Neață