Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 11 Februarie 2016.

Adi Mutu: Pot demonstra, că sunt într-o formă fizică bună

Adi MutuAtacantul Adi Mutu, noua achiziție a echipei ASA Tg. Mureș din această iarnă,  a ținut miercuri o conferință de presă, în care a vorbit de noua sa echipă și de perspectiva unei selecționări la Echipa Națională.

În cadrul acestei discuții cu presa, nu a uitat să-l înțepe pe unul dintre contracandidații la postul de vârf al Naționalei, Ciprian Marica, spunând despre acesta că în toată perioda lui de 10 ani la Națională, a marcat vreo 25 goluri, din care vreo 15 din pasele lui.

Adi Mutu a spus: "Nu sunt 100% în acest moment, dar nu știu dacă sunt capabil să duc un meci 90 de minute, dar asta este treaba antrenorului, cred că am o experiență foarte mare ca să pot închega relațiile de joc cu coechipierii mei, chiar dacă sunt noi".

"ASA a făcut cele mai bune achiziții până acum. În afară de mine, cred că și Țucudean, l-am văzut la antrenamente și am mare încredere în el. Nu-l mai văzusem până acum, doar la televizor. Este un atacant cum spun eu, de Italia, un atacant important, care după părerea mea, nu s-a exprimat la nivelul la care poate. Mi-aș dori pentru el să dea 100% aici și să ajungă la Echipa Națională, pentru că este nevoie de atacanți de genul lui", a mai spus Adi Mutu.

Întrebat de ziariști dacă a rezolvat problema cu kilogramele în plus, Adi Mutu a spus: "Am rezolvat cu kilogramele în plus, le-am dat la o parte. Nu cred că am de demonstrat nimănui, inclusiv Domnului Iordănescu, câte goluri pot să dau, pentru că am multe goluri în cariera mea. Ceea ce trebuie să-i arăt eu, este că am o formă fizică bună. Suntem cu toții realiști, Astra și Steaua au ceva înaintea noastră și sigur dacă vom intra în play-off, atunci lucrurile vor fi altfel".

"Eu sunt în topul marcatorilor, cu Hagi împreună, mă bucură și mă onorează acest lucru. Marica, de 10 ani aproape la Echipa Națională, are 25 goluri, cred și vreo 15 din pasele mele. Sper ca să fiu eu acela câștigător și să fie totul bine", a încheiat Adi Mutu.

ASA Tg. Mureș deschide vineri de la orele 20:30, stagiunea de primăvară a Ligii 1, în primul meci al etapei a 24-a, pe terenul propriu, cu formația Pandurii Tg. Jiu.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.